A V-a editie a campaniei ”Oradea donează o pâine” finalizata cu donarea a peste 200 de paini unor centre si asociatii umanitare din Oradea
Stiri Oradea

A V-a editie a campaniei ”Oradea donează o pâine” finalizata cu donarea a peste 200 de paini unor centre si asociatii umanitare din Oradea

Campania ”Oradea donează o pâine” a ajuns la ediția a V-a, care s-a desfășurat joi, 23 mai, între orele 15.00- 17.00 în cele trei locații fixe: în fața Pieței Nufărul, în fața Pieței Rogerius și la Oradea Plazza. A patra locație, de această dată, a fost în fața Bisericuței din Nufărul.

După finalizarea ediției din luna mai cele peste 200 de pâini ramase în urma evenimentului au fost transportate și distribuite către următoarele locații: Asociația Piticot, cantina socială gestionată de Caritas Eparhial Oradea, Asociația SOS Autism Bihor, Fundația Consistoria Efrem Beniamin, care se ocupă de Căminul pentru persoane vărstnice din Velența și de Căminul pentru persoane vârstnice Vasiliada. Toată stima celor care au decis să înființeze și să coordoneze instituții pentru a ajuta persoanele în nevoie, tineri sau bătrâni.

Proiectul ”Oradea donează o pâine”, este deschis tuturor, celor care au nevoie de o pâine și pe care o pot ridica din punctele de distribuție, precum și celor care vor să ofere o pâine.

Și de data aceasta orădenii, în număr mare, au fost alături de această campanie, dăruind fiecare o pâine sau mai multe, după posibilități; copii, tineri și oameni trecuți de prima tinerețe, au fost alături de noi. Datorită tuturor celor care se implică, evenimentul crește ca amploare, de la o ediție la alta, oferindu-ne astfel imboldul necesar pentru a ne extinde și a ajunge în cât mai multe locații.

interlink.ro

Din luna următoare dorim să aducem un plus evenimentului, surpriza va fi dezvăluită în curând, motiv pentru care sunteți invitați să urmăriți pagina ”Oradea donează o pâine”, facebook.

Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm și la edițiile următoare ale campaniei ”Oradea donează o pâine”.

Ne puteți scrie pe facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine sau pe adresa de email: oradeadoneazaopaine@yahoo.com

Când faci fapte bune, sufletul ți se umple de mulțumire!

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0