A revenit iarna in forta! Cod Galben de racire accentuata, ger si viscol pentru judetul Bihor. Cat va dura acest episod de iarna
Vremea

A revenit iarna in forta! Cod Galben de racire accentuata, ger si viscol pentru judetul Bihor. Cat va dura acest episod de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a emis  doua Coduri Galbene de racire puternuca a vremii dar si de ninsori si viscol, valabile pana in data de 15 februarie 2021. 

În intervalul menționat vremea se va răci accentuat în toate regiunile. Mai ales pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în vest, nord, nord-est și centru, apoi și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde din noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 februarie) vor coborî sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade.

Mai ales pe parcursul zilei de joi (11 februarie) și în noaptea de joi spre vineri (11/12 februarie) vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, la început ploi apoi predominant ninsori. Se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghețuș.

interlink.ro

Potrivit prognozei ANM, vremea va ramane rece, geroasa noaptea si dimineata pana saptamana viitoare, cand un front de aer cald va induce o crestere a temperaturilor mai ales pe parcursul zilei, cand ele vor deveni pozitive.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News