A inceput montarea grinzilor la podurile peste Crisul Negru de pe Centura Beius
Stiri Bihor

A inceput montarea grinzilor la podurile peste Crisul Negru de pe Centura Beius

Începute în cea de-a doua jumătate a lunii februarie 2023, lucrările la Centura Beiuș avanseaza intr-un ritm alert, in ultima vreme, iar in acest moment constructorii monteaza grinzile la podurile peste Crisul Negru.

Pe șantierul centurii municipiului Beiuș, ieri au fost montate primele grinzi la podul ce traversează Crișul Negru, în amonte de oraș. De săptămâna viitoare, după ce vor fi completate grinzile de la primele două deschideri, se va trece la realizarea armăturilor,” a explicat Ilie Bolojan.

Lungimea traseului este de 7,33 de kilometri. Șoseaua va avea două benzi de circulație, câte una pe sens, iar profilul transversal cuprinde următoarele caracteristici: lățimea părții carosabile – 7 metri + supralărgiri, lățimea benzii de încadrare – 2 x 0,75 metri, lățimea acostamentului – 2 x 1,70 metri.

Lucrarile efective au inceput in data de 17 februarie 2023, iar valoarea contractului este de 269.464.711,29 lei, fără TVA. Durata de execuție a lucrărilor la proiectul de investiție „Varianta ocolitoare a Municipiului Beiuș” a fost stabilită la 18 luni, de la data emiterii ordinului de începere a acestora (17.02.2023).

Ne găsiți și pe Google News