A furat incasarile unei sali de jocuri din Oradea si a incercat sa fuga din oras, insa politistii oradeni l-au prins in zona garii
Stiri Oradea

A furat incasarile unei sali de jocuri din Oradea si a incercat sa fuga din oras, insa politistii oradeni l-au prins in zona garii

Miercuri, 6 februarie a.c., la ora 09.15, polițiștii orădeni au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că o persoană necunoscută, profitând de neatenție angajatei unei săli de jocuri aparținând unei societăți comerciale orădene, a sustras 1.660 de lei dintr-un portmoneu aflat sub tejghea, reprezentând încasările din vânzări și din pariurile sportive.

Imediat după primirea apelului, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au depistat persoana bănuită de comiterea faptei în apropierea gării din Oradea, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat-o ca fiind un bărbat de 50 de ani, din comuna Belcești, județul Iași. Polițiștii orădeni au descoperit asupra acestuia banii sustrași, pe care i-au recuperat și i-au restituit proprietarului.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe ieșeanul de 50 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

loading...