A fost prins criminalul barbatului de 41 de ani din Salonta. L-a omorat pentru a-i fura bicicleta
Stiri Bihor

A fost prins criminalul barbatului de 41 de ani din Salonta. L-a omorat pentru a-i fura bicicleta

Intr-un comunicat primit la redactie de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, acestia ne informeaza ca victima a fost omorata de un barbat de 55 din ani avand initialele K.S., prin aplicarea mai multor lovituri de pumn si cu un obiect contondent victimei, pana a lasat-o inconstienta.

In rechizitoriu se arata ca victima si agresorul s-au intalnit in localitatea Salonta in locul numit VIA SZAMAKERT. „Suspectul K.S. l-a agresat pe G.F.V (Gale Florian Vasile, barbatul de 41 de ani), aplicandu-i acesteia mai multe lovituri la nivelul capului cu pumnul si cu un corp contondent dur, provocandu-i un traumatism cranio-cerebral cu fractura de bolta si baza de craniu, ce a condus ulterior la decesul victimei, dupa care, profitand de starea victimei aflata in imposibilitatea de a se apara, i-a sustras bicicleta avand inscriptia Jumbo MTB, de culoare gri albastru”

De asemenea, reprezentantii Parchetului Bihor au anuntat ca inculpatul a fost retinut pe o durata de 24 de ore, urmand a i se face referatul cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Va reamintim ca victima a fost data disparuta inca din data de 10 iulie de catre familie, data la care InfoOradea a mediatizat cazul disparitiei acestuia.

In cursul zilei de ieri, Primaria Salonta anunta pe pagina sa de facebook ca Gale Florian Vasile  a fost gasit mort, în via Szalmakert, langa o pista de biciclete.

Conform informațiilor neoficiale, sâmbătă seara a fost găsit un cadavru, în via Szalmakert, la ieșire către Oradea, în zona limitrofă a noii piste de biciclete. Din primele informații, neconfirmate încă oficial, spun că, corpul neînsuflețit aparține tânărului dispărut în prima parte a lunii Iulie din Salonta. Organele abilitate au început deja cercetările, pentru a clarifica circumstanțele decesului. În această clipă, nu se exclude implicarea unei mâini criminale.” anunta pe o retea de socializare reprezentanti ai primariei din Salonta.

 

Ne găsiți și pe Google News