A fost extras primul câştigător din cadrul campaniei „Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”
Stiri Oradea

A fost extras primul câştigător din cadrul campaniei „Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

noriel.ro

Azi, 26 ianuarie, a avut loc prima tragere la sorți în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea” din anul 2021.

Primăria Oradea premiază persoanele și firmele care plătesc online taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Începută în anul 2017, campania pentru recompensarea cetățenilor și firmelor care achită online impozitele a ajuns la cel de-al cincea an de desfășurare.  

La prima tragere la sorți din acest an au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 13 – 20 ianuarie, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

decathlon.ro

Din cei 6.655 de contribuabili înscriși, prin extragere computerizată a fost desemnată câștigătoare dna Oprea Mariana Rozalia, proprietarde pe strada Densusianu. Ea va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 2 februarie.