87 de „vitezomani” amendati  de politistii bihoreni, in numai 24 de ore
Stiri Bihor

87 de „vitezomani” amendati de politistii bihoreni, in numai 24 de ore

Joi, 8 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 58.235 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare, au fost constatate șase infracțiuni și două tamponări.

87 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 18 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, patru sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, au fost sancționați șase bicicliști, iar 23 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News