60 de expozanti in 40 de standuri, va asteapta de miercuri la GAUDEAMUS Oradea 2017, in Piata Unirii
Informatii utile

60 de expozanti in 40 de standuri, va asteapta de miercuri la GAUDEAMUS Oradea 2017, in Piata Unirii

noriel.ro
GAUDEAMUS OradeaGAUDEAMUS Oradea 2017, evenimentul cu numărul 99 în seria pe care Radio România a inaugurat-o în urmă cu peste douăzeci de ani şi care a devenit unul dintre cele mai longevive proiecte culturale derulate în ţara noastră – Programul Lectura – va avea loc în perioada 10 – 14 mai, în premieră în Piaţa Unirii.

După trei ediţii pe parcursul cărora evenimentul a înregistrat o creştere rapidă, spațiul oferit de Parcul 1 Decembrie devenind insuficient, Gaudeamus Oradea, intrat deja în inimile orădenilor, ajunge în acest an și în inima orașului, în Piața Unirii. Ediţia orădeană a Caravanei GAUDEAMUS este organizată de Radio România (Centrul Cultural Media şi Radio Cluj), Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria programului, Gaudeamus Oradea fiind singurul eveniment organizat în strânsă colaborare cu autorităţile oraşului gazdă.

Oferta ediţiei va reuni elementele specifice unui eveniment expoziţional dedicat cărţii – mii de volume care abia aşteaptă să fie luate cu asalt de cititori, lansări şi prezentări de carte, întâlniri cu scriitorii – dar şi muzică bună, ateliere de creaţie, concursuri cu premii atractive, dedicate vizitatorilor şi un „colţ al cititorului” oferit de lanțul R&R – editură, librării și cafenele, celor care doresc să se relaxeze răsfoind o carte sau ascultând un fragment din volumul preferat.

Programul de vizitare Gaudeamus Oradea 2017 este următorul:

  • miercuri – sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00
  • duminică între orele 10.00 şi 15.00;
  • accesul este liber, atât pentru pasionaţi, cât şi pentru cei care vor intra doar din curiozitate.

Citeste si: Program Evenimente Gaudeamus Oradea, 10-14 mai, in Piata Unirii

decathlon.ro

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 10 mai, la ora 12.00. Preşedintele de onoare al ediţiei va fi domnul Traian Ştef, redactor şef al revistei „Familia”.

Gaudeamus Oradea 2017, repere statistice:

  • peste 60 de expozanţi reuniţi în 40 de standuri, reprezentând principalele categorii active pe piaţa de carte şi educaţie din România – edituri, agenţii de difuzare de carte, muzică şi produse multimedia, edituri străine reprezentate de către distribuitori de carte. Prezenţa editurilor de top din România şi a celor mai importanţi distribuitori naţionali de carte străină este garanţia pentru o ofertă remarcabilă, atât din punctul de vedere al numărului de titluri disponibile, cât şi din cel al diversităţii domeniilor abordate.
  • o suprafaţă de peste 400 mp de standuri, care egalează recordul înregistrat la ediţia precedentă;
  • 16 evenimente adresate unui public variat ca domenii de interes şi vârstă.