47 de familii care au sarbatorit “Nunta de Aur” au fost premiate cu 500 de lei, de Viceprimarul Florin Birta
Diverse

47 de familii care au sarbatorit “Nunta de Aur” au fost premiate cu 500 de lei, de Viceprimarul Florin Birta

Ieri, 16 septembrie 2016, în sala festivă ,,Traian Moşoiu”, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat a patra festivitate de premiere din anul 2016, a familiilor care au împlinit  50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 47 familii care şi-au sărbătorit ,,NUNTA DE AUR”. Acestea au fost felicitate de dl. Viceprimar Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

”Mă bucur să mă aflu azi aici, alături de d-voastră. Este un moment care are o putere a exemplului extraordinară pentru noi, cei tineri, pentru că nu e ușor pentru tinerii din zilele noastre să ajungă la 50 de ani de căsnicie. Vreau să vă mulțumesc că existați în viețile noastră ca părinți sau ca bunici. Vă doresc din suflet multă sănătate și liniște, și fie să ne vedem sănătoși și la sărbătorirea nunții de platină. Doamne ajută!”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Reamintim  cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani  în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine  la numărul de  telefon 0259/408825

loading...