465 de tone de deseuri la finalul campaniei de curatenie de toamna, in Oradea
Informatii utile

465 de tone de deseuri la finalul campaniei de curatenie de toamna, in Oradea

Primăria Oradea a încheiat sâmbătă, 5 noiembrie 2016, Campania curățeniei generale de toamnă  în municipiu. Aceasta s-a desfășurat în intervalul 26 septembrie – 5 noiembrie 2016.

Programul de curățenie generală de toamnă s-a desfășurat în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 207 din 26 martie 2015 – Regulamentul serviciului de salubrizare al Municipiului Oradea și în baza baza Hotărârii Consiliului Local nr. 2 din 8 ianuarie 2015 privind aprobarea Strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare din Municipiul Oradea pentru perioada 2015-2025 .

Operatorul de salubritate S.C. RER Ecologic Service S.A a amplasat în perioada planificată, în funcție de zonă, containere metalice în punctele stabilite pentru colectarea deșeurilor și obiectelor de uz casnic și gospodăresc.

În cadrul acţiunii, s-au colectat obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uși, geamuri etc.) precum și deșeuri vegetale rezultate din igienizarea zonelor verzi aferente gospodăriilor populației și cvartalelor și zonelor de locuit din municipiul Oradea.

Mircea Stejeran, şeful Serviciului Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea a precizat: „A fost o campanie de curățenie reușită, în care orădenii au avut posibilitatea pe parcursul celor 6 săptămâni să își depoziteze gratuit obiectele de uz gospodăresc de care nu mai aveau nevoie în containere amplasate pe domeniul public, care apoi au fost transportate de către RER. În total, pe parcursul campaniei au fost colectate și transportate 465 de tone de deșeuri.”

loading...