A 3-a extragere, pentru un voucher la Aquapark Nymphaea, are doi castigatori in campania platilor impozitului in online
Informatii utile

A 3-a extragere, pentru un voucher la Aquapark Nymphaea, are doi castigatori in campania platilor impozitului in online

Astăzi, 9 martie 2017, a avut loc cea de-a treia tragere la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 27 februarie – 5 martie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt a participat azi la procedura de extragere a câștigătorului.

Din cei 718 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată au fost desemnaţi câștigători Bogdan Mihai Romeo și Stănescu Raluca, coproprietari, de pe strada Nucetului. Aceștia vor fi înștiințati prin adresă la domiciliu că își pot ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care le oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

interlink.ro

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga, în fiecare săptămână până la sfârşitul lunii martie, o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani.

Următoarea extragere va avea loc săptămâna viitoare, în data de 16 martie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News