25.000 de țigarete marcate necorespunzător, confiscate de polițiștii bihoreni (FOTO)
Stiri Bihor

25.000 de țigarete marcate necorespunzător, confiscate de polițiștii bihoreni (FOTO)

TIGARETE_NEMARCATE_CONFISCATE25.000 de țigarete marcate necorespunzător, confiscate de polițiștii de investigare a criminalității economice de la un bihorean prins în flagrant, în timp ce le transporta.

Joi, 24 august a.c., în jurul orei 17.00, pe strada Dealului din municipiul Oradea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au prins în flagrant un bărbat de 32 de ani, din comuna Borș, județul Bihor, în timp ce deținea într-un autoturism proprietate personală, cu care se deplasa în trafic,  25.000 țigarete (1.250 pachete de țigări), marcate necorespunzător.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, cel în cauză fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii deținere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VIII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete”.

Prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului prin deținerea ilegală a țigaretelor marcate necorespunzător este de aproximativ 11.250 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat bugetului de stat.

FOTO_4_TIGARETE_NEMARCATE_CONFISCATE

loading...