„24 de ore pentru un zâmbet”. Eveniment sportiv caritabil pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer din Oradea
Evenimente

„24 de ore pentru un zâmbet”. Eveniment sportiv caritabil pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer din Oradea

evomag.ro
În data de 21-22 decembrie 2018 va avea loc a 7-a ediție a evenimentului sportiv caritabil „24 de ore pentru un zâmbet”, beneficiarul fiind ca în fiecare an secția de oncologie pediatrică a Spitalului Municipal Dr.Gavril Curteanu.
  • Dată/Intervalul de 24 de ore: 21.12.2018 ora 18.00 – 22.12.2018 ora 18.00
  • Locație: Lotus Center Oradea (Food Court/la etaj)

La evenimentul organizat de clubul sportiv Xterra Sport Bihor doi sportivi vor dărui 24 de ore din viața lor pentru a strânge fonduri în beneficiul secției sus amintite. István Szokolszky (Oradea) inițiatorul evenimentului va alerga, iat Alex Koncz (Sfântu Gheorghe) va pedala 24 de ore în coninuu. Ei vor vi însoțiți și susținuți de oameni generoși, care vor alerga și pedala alături de ei în schimbul unor donații.

Sumele strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de bunuri și servicii necesare secției. Conform spuselor Dl.Dr. Ladislau Ritli, secția ar avea nevoie de finanțarea unor analize care nu se pot realiza în spital, pentru că necesită aparatură specială. Vom căuta deci un prestator care să efectueze analizele/investigațiile respective pe baza unui contract. De asemenea, secția ar avea nevoie de aparate de aer condiționat pentru câteva saloane, pentru a face șederea micilor pacienți cât mai confortabilă.

Persoanele care nu au reușit să se înscrie la eveniment (locurile din tabelul programator online fiind aproape în totalitate ocupate) pot face donații în sprijinul secției în 2 moduri: pot veni personal la eveniment în intervalul desfășurării și pot dona personal în cutia de donații sau prin transfer bancar în contul RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 (Xterra Sport Bihor), menționând „24 de ore pentru un zâmbet”.

decathlon.ro

Cu ajutorul generozității și implicării oamenilor sprijinim de 7 ani secția de oncologie cu aparatură medicală și alte bunuri necesare. Anul trecut am reușit să le achiziționăm 3 infuziomate cu accesoriile și consumabilele aferente și un aparat de aer condiționat. Banii strânși se folosesc în mod transparent. Depre achizițiile făcute și predarea bunurilor/serviciilor informăm publicul prin presă și pe pagina evenimentului caritabil pe Facebook. Orice ajutor este binevenit și vă mulțumim pentru implicare și pe această cale!