19 martie, o noua actiune „Oradea doneaza o paine” in patru locatii din Oradea
Diverse

19 martie, o noua actiune „Oradea doneaza o paine” in patru locatii din Oradea

Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a treia ediție a proiectului “Oradea donează o pâine” și dorim să vă informăm că aceasta va avea loc în data de 19 martie 2019 între orele 15:00 – 17:00.

Dat fiind înlocuirea locației Magazinului Crișul cu Piața Nufărul, am decis să păstrăm această nouă locație ca o locație fixă, pe lângă cele două deja existente, respectiv Piața Rogerius și Oradea Plazza și să introducem o nouă locație în care vom oferi pâine, respectiv stația de tramvai – vizavi de Gara Centrală Oradea.

În luna februarie am fost plăcut surprinși de numărul mare de orădeni care au răspuns pozitiv la apelul nostru de a ni se alătura în acest minunat proiect și pe această cale am dori să le mulțumim și să-i invităm să ne fie alături în continuare.

Reamintim că proiectul “Oradea donează o pâine” se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine aducând-o în punctele noastre de distribuție și cei aflați în nevoie care pot să își ia o pâine din cutia amplasată în fiecare locație.

interlink.ro

Prin acțiunea noastră dorim să adeverim zicala care spune: “cine dă săracului, nu duce lipsă”.

Menționăm totodată că la sfârșitul fiecărei ediții, toate pâinile rămase prin implicarea dumneavoastră, vor ajunge în centre de bătrâni, copii sau la oameni cu nevoi speciale. Dacă în luna ianuarie am întins o mână de ajutor azilului de bătrâni din Episcopia, luna februarie am reușit să fim de folos centrului cu peste 350 de bătrâni din comuna Dumbrava, de această dată ne dorim ca pâinile rămase să ajungă într-un centru de copii. Fiecare mână întinsă contează enorm pentru cei aflați în nevoie.

În încheiere dorim să reamintim tuturor acelora care doresc să se implice cât mai mult în acest proiect, că o pot face și ca voluntari timp de două ore, iar prin acest intermediu îi rugăm să ne scrie pe adresa de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/ .

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0