17 bune practici premiate la nivel național. Consiliul Judetean Bihor, doar mentiune
Stiri Oradea

17 bune practici premiate la nivel național. Consiliul Judetean Bihor, doar mentiune

chilipirul-zilei.ro/

Joi, 20 octombrie 2016, la Biblioteca Națională a României, a avut loc Conferința internațională ‘Inovație și calitate în sectorul public’, ediția a IX-a. Evenimentul a fost organizat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) alături de Cancelaria Prim-ministrului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, cu susținerea Consiliului Europei.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta domnului Vasile DÎNCU, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a doamnei Violeta ALEXANDRU, ministrul pentru consultare publică si dialog civic, a domnului Victor GIOSAN, consilier de stat — Cancelaria Prim-ministrului, precum si a altor reprezentanți ai Guvernului României, ai Consiliului Europei, ai administrației publice românești și internaționale (Franța, Bulgaria, Republica Moldova), ai Reprezentanței CE în România. De asemenea, au fost prezenți reprezentanți ai structurilor asociative și profesionale, ai sindicatelor, ai organizațiilor neguvernamentale, ai mediului universitar.

În cadrul conferinței au fost promovate bune practici implementate în administrația publică românească și europeană și au fost premiate inițiative românești identificate în cadrul Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România.

decathlon.ro

Consiliul Judetean Bihor a  primit mentiune la categoria „Transparența instituțiilor publice — premisa pentru creșterea încrederii cetățenilor în administrație„, cu bune practici in  modernizarea serviciului de transport public de persoane în județul Bihor.