11even Experiences Oradea, 11 emoții/11 minute/11 invitați, pe 3 noiembrie la Filarmonica de Stat
Evenimente

11even Experiences Oradea, 11 emoții/11 minute/11 invitați, pe 3 noiembrie la Filarmonica de Stat

noriel.ro
11even Oradea 2017Pe 3 noiembrie 2017 ne bucurăm să aducem pe scena Filarmonicii de Stat din Oradea, evenimentul 11even Experiences Oradea – ediția a VI-a.

După ce la ediţiile anterioare ale 11even Experiences Oradea, sute de participanţi s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta evenimentul revine cu alte 11 momente speciale, emoționante și autentice, povestite în 11 minute fiecare, pe tema „Transform your life”. Timp de 5 ore publicul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viață și muncă făcută cu pasiune, oferite de oameni din zona antreprenoriatului, socială, culturii, sportului, comunicării, menite să inspire, să bucure și să redea speranța auditorului prezent.

Printre invitații care vor urca pe rând pe scenă la 11even Experiences Oradea, se numără: Cosmin SELEȘI – Actor, prezentator TV; Lucian MÎNDRUȚĂ – jurnalist, realizator radio; Florica BRADU – Solistă muzică populară; Ligia BURTĂ – director Centrul de Transfuzii Bihor, prorector Universitatea din Oradea; Viorel PAȘCA – fondator Centrul Dumbrava; Eli LĂSLEAN – designer vestimentar; Mirela RETEGAN – fondator Gașca Zurli; Zsolt TŐRŐK – alpinist; Vlad VOICULESCU – fondator ,,MagiCAMP”.

Evenimentul va fi moderat de bine cunoscuta Mihaela Tatu, care va avea misiunea de a conecta cele 11 povești la publicul dornic de a se inspira, aflat în căutarea de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

orange.ro

Biletele se pot achiziționa de la sediul Fundației Comunitare Oradea din strada Olteniei, nr. 67, sunând la numărul de telefon 0743 899 901 sau accesând link-ul http://elevenevents.ro/inregistrare/oradea. Biletele cumpărate până pe 15 octombrie 2017 beneficiază de o reducere de 20%.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Științescu Oradea, program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federația Fundațiile Comunitare din România și cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite finanțări pentru proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe.

„11even Experiences Oradea” este un concept marca „Asociaţia 11even” desfășurat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.