11 persoane, inghesuite intr-o duba, transportate ilegal, descoperite de politistii rutieri in Osorhei.
Stiri Bihor

11 persoane, inghesuite intr-o duba, transportate ilegal, descoperite de politistii rutieri in Osorhei.

Joi, 2 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Astfel, in aceeasi zi, în localitatea bihoreană Oşorhei, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor în timp ce conducea o autoutilitară prevăzută în certificatul de înmatriculare cu trei locuri, cu care transporta 11 persoane, pe ruta Ineu – Oradea, și fără a deține autorizație taxi valabilă .

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare totală de 1.870 lei, iar ca masură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de a folosi autoturismul pe o perioada de 6 luni, prin ridicarea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

loading...