Vita de Vie va concerta vineri in Moszkva Kafe. In deschidere va canta Trupa HIGH din Oradea
Evenimente

Vita de Vie va concerta vineri in Moszkva Kafe. In deschidere va canta Trupa HIGH din Oradea

chilipirul-zilei.ro/

Vita De Vie Sase si HIGH OradeaDupă emoțiile din săptămâna trecută, când nu știam exact dacă îi vedem sau nu pe cei de la Vița de Vie la Oradea, acum venim cu vești bune.

Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase și demarează turneul național de promovare a noului material, ei ajung vineri seara, în 10 februarie la noi în Oradea în Moszkva Kafe.

Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii”, spune  Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

decathlon.ro

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

În deschidere vor cânta cei de la HIGH, trupă care activează pe scena orădeană din 2012 . De când s-au cunoscut, până in prezent, au cântat împreună și au ajuns la începutul unui proiect muzical (rock) care cu multă muncă și putin noroc va ajunge să fie cunoscut. Băieții nu își doresc să se axeze pe un singur gen muzical  „deoarece acest lucru ar inhiba si limita spiritul artistic al fiecarui membru”, dar totuși se împletesc frumos pe paleta magică a rockului. Componența trupei arată cam așa: Simion Kurityak – Vocals, Kajtar Stefan – Lead Guitar / Backing Vocal, David Fodor – Percussion, David Jonas – Bass Guitar.

Băieții tineri de la HIGH se prezintă ca fiind ”o trupă cu așteptări mari de la o țară mică, dar plină de speranță și de oameni faini” Kajtar Stefan Lead Guitar / Backing Vocal

Pentru că sunt de-ai casei și pentru că au și simțul umorului vă arătăm și învitația la concert lansată pe pagina lor de facebook,  pe care vă invităm să o apreciați cu un like și să îi urmăriți în continuare:

Hello, hello! Avem veşti faine #OameniFaini! Strigăm mare adunare, ne luăm armamentu’ în dotare (hainele de plastic, părul legat cu elastic) şi îi primim aşa cum merită pe cei de la VdV 🙂

Zilele astea s-a urlat, s-a protestat dar ne punem pe cântat! Şi ca să nu stricăm voia bună anunţăm că ieşim toţi pe +, mai bine spus #Şase+

Ne vedem în #Moszkva înainte celor de la #VdV

#HighLaConcert #SupportYourLocalBands #LetsRockThisCity

Așa că ne vedem cu toții vineri să îi revedem și să îi primim călduros, ca în Ardeal, pe cei de la Vița de Vie și să îi cunoaștem mai bine pe cei de la HIGH!

Ce canta cei de la Vita de Vie stim cu totii, dar sa vedem ce canta TRUPA oradeana HIGH, urmarind videoclipul de mai jos: