Vernisaj de Carte tipărită în Editura Muzeului Ţării Crişurilor între 1971-2018
Cultura

Vernisaj de Carte tipărită în Editura Muzeului Ţării Crişurilor între 1971-2018

noriel.ro
Muzeul Ţării Crişurilor organizează, în cadrul Zilelor Muzeului Ţării Crişurilor, ediţia a XXII-a, expoziţia Carte tipărită în Editura Muzeului Ţării Crişurilor între 1971-2018, al cărei vernisaj va avea loc vineri, 18 mai 2018, ora 17.00, la sediul instituţiei din Strada Armatei Române nr.1/A. Cu acest prilej va avea loc şi lansarea cărţii Alimentaţia tradiţională din Bihor între secolul al XVIII-lea şi începutul secolului al XX-lea, tipărită la aceeaşi editură, autor Sabina Horvath.

Expoziţia va rămîne deschisă pentru public o lună de zile.

Tot în 18 mai 2018, la ora 17.30, la sediul nou, va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei „Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor”. Este o întîlnire care îşi propune să discute asupra prezentului şi viitorului instituţiei noastre muzeale în noul sediu, dar şi asupra unor posibile evenimente culturale sau mondene care să servească consolidării relaţiei cu publicul vizitator, în general. Sînt invitaţi membrii activi, dar şi cei care doresc să facă parte din Asociaţie.

Pentru că în data de 18 mai este Ziua Internaţională a Muzeelor, invităm publicul să viziteze gratuit expoziţiile de la Muzeul Ţării Crişurilor, precum şi cele de la Muzeele Memoriale „Aurel Lazăr”, „Iosif Vulcan” şi „Ady Endre”. Programul fiecărui muzeu poate fi consultat pe site-ul nostru: www.mtariicrisurilor.ro. Grupurile care doresc să viziteze expoziţiile de la sediul nou sînt rugate să-şi facă programare la numărul 0259/479918.

decathlon.ro