Utilajele RER sunt pe strazi de la 7 dimineata. Se actioneaza cu 24 de utilaje
Stiri Oradea

Utilajele RER sunt pe strazi de la 7 dimineata. Se actioneaza cu 24 de utilaje

Având în vedere căderile de zăpadă din ultimele ore, 24 de utilaje RER Vest  au ieșit în teren de la ora 7.00, acționând pe urgenta I, II și III. Este vorba de 23 de sărărițe și o cisternă.

Potrivit operatorului de salubritate RER Vest, au fost împrăștiate 135 de tone de material antiderapant solid, iar în zonele pietonale s-a intervenit cu aproximativ 5000 de litri de clorură de calciu.

Reamintim că, la nivel de municipiu, sunt stabilite patru urgențe pentru cele peste 900 de artere de circulație, pe care se intervine în ordinea priorităţilor. Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgenţa a II-a vizează intervenţia pentru deszăpezirea drumurilor de acces între cvartalele de locuințe, a căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa a III-a are în vedere toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa a IV-a toate străzile neasfaltate din municipiu. Toate utilajele care ies în oraş sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, pentru ca de la centrul de control al RER să se poată vizualiza în timp real situarea şi evoluţia acestora în teren.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News