USR PLUS Bihor si-a desemenat candidatii la parlamentare. Dehelean, desi demisionar din cauza rezultatele proaste de la locale e primul pe lista de la Camera Deputatilor
Politica

USR PLUS Bihor si-a desemenat candidatii la parlamentare. Dehelean, desi demisionar din cauza rezultatele proaste de la locale e primul pe lista de la Camera Deputatilor

Alianța USR PLUS Bihor și-a stabilit candidații pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare 2020, anunta acestia intr-un comunicat.

“În ultimele săptămâni, am asigurat, în cel mai democratic mod, alegeri interne, pentru a putea propune oameni onești și competenți care să reprezinte cu cinste și responsabilitate Bihorul și bihorenii în Parlamentul României. Ne bucurăm să împărtășim acum cu voi listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, luându-ne angajamentul de a vă prezenta, în zilele ce vin, atât fiecare candidat în parte cât și proiectele pe care le propunem.

Citeste si: Demisii in bloc ale conducerilor USR si PLUS Bihor, in urma rezultatelor dezastruoase de la alegerile locale

Pentru Senat, candidații sunt Mihai Florea (medic), Andrei Acs (expert biolog), Carmen Dumitriu (expert contabil), Adriana Mîrza (manager într-o companie multinațională).

Candidații clasați primii pentru Camera Deputaților sunt Silviu Dehelean (notar), Adela Lile (arhitect), Adrian Szoke (inginer), Radu Mănăilă (manager într-o companie multinațională), Adrian Derban (antreprenor), Narcis Penu (antreprenor), Răzvan Balasko (inginer)

Pe listele de candidați se află și actualul deputat Silviu Dehelean, artizanul inițiativei „Fără Penali în funcții publice” și cel care a luptat în Comisia Juridică, împreună cu Stelian Ion, împotriva legislației anti-justiție a regimului Dragnea.  Alături de Silviu Dehelean sunt oameni noi cu experiență în sănătate, în mediul privat și în societatea civilă, oameni cu o contribuție activă în comunitate. Procesul de desemnare a candidaților a avut loc în cadrul fiecărei filiale județene a USR și PLUS, în care membrii celor două partide și-au ales candidații. Organizatorii au asigurat atât transparența procesului, cât și respectarea întocmai a protocolului de fuziune între cele două partide.”