Trei oradeni banuiti de furturi din autoturisme, sunt urmariti penal pentru furt calificat
Stiri Oradea

Trei oradeni banuiti de furturi din autoturisme, sunt urmariti penal pentru furt calificat

noriel.ro
Miercuri, 15 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Furturi din Auto din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus continuarea urmăririi penale față de trei bărbați de 34, 23 și 18 ani, toți din municipiul Oradea, bănuiți de săvârşirea a trei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe aceștia că, în perioada iulie – octombrie a.c., ar fi comis trei furturi prin efracție, toate din autoturisme parcate pe raza municipiului Oradea.

Astfel, aceștia sunt bănuiți că, la 3 iulie a.c., pe timp de noapte, ar fi pătruns prin efracție într-un autoturism parcat pe o stradă din Oradea și ar fi sustras două motofierăstraie electrice, cauzând un prejudiciu total de 6.000 lei, recuperat de polițiștii orădeni.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani este bănuit că, la 5 octombrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 10.30, ar fi pătruns prin efracție într-un autoturism parcat pe o stradă din Oradea și ar fi sustras un rucsac cu aparatură foto, cauzând un prejudiciu de 9.000 euro.

orange.ro

Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii Biroului Furturi din Auto.

De asemenea, tânărul de 18 ani este bănuit că, la 23 octombrie a.c., în intervalul orar 18.45 – 18.55, ar fi pătruns prin efracție într-un alt autoturism parcat pe o stradă din Oradea și ar fi sustras două maşini rotopercutoare, cauzând un prejudiciu total de 2.500 lei.

Polițiștii Biroului Furturi din Auto din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.