RESPECT! Street FOOD Festival Oradea si pentru oamenii strazii. Donatiile voastre au ajuns la adapostul de noapte de pe Gutenberg nr 8 (FOTO)
Stiri Oradea

RESPECT! Street FOOD Festival Oradea si pentru oamenii strazii. Donatiile voastre au ajuns la adapostul de noapte de pe Gutenberg nr 8 (FOTO)

evomag.ro
Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe str.Gutenberg nr.8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitară Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet, pe perioada festivalului “Street Food Festival Oradea” câte o porţie din minunatele bucate, pline de savoare, pregătite la festival.

Share a meal Streed Food festival Oradea

Astfel, în perioada 18-21 mai 2017, au fost împărţite 40 de porţii de mâncare, mulţumită orădenilor, care pe lângă meniul cumpărat, au achitat încă un meniu pentru oamenii fără adăpost, în baza unui protocol încheiat între ASCO şi organizatorii festivalului.

Street Food Festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, este primul festival de mâncare stradală din România, care oferă o experiență culinară unică și multiculturală și care reușeşte să încânte papilele gustative a multor gurmanzi din întreaga țară.

decathlon.ro

Pe lângă componenţa culinară specială care a încântat oraşul nostru în această perioadă, “Street Food Festival” are în desfăşurarea evenimentelor o componentă socială, această ediţie îndreptându-se spre oamenii fără adăpost din Oradea.

În acest sens dorim să mulţumim orădenilor care au donat şi “Street Food Festival” pentru iniţiativa campaniei sale.