Spectacolul „Cabaret 120” la Teatrul Szigligeti, in seara de Revelion si pe 2 ianuarie
Cultura

Spectacolul „Cabaret 120” la Teatrul Szigligeti, in seara de Revelion si pe 2 ianuarie

Conform informațiilor publicate de către Instituția Prefectului Bihor, incidența cazurilor Covid-19 depistate în ultimele 14 zile a scăzut sub 3 la mia de locuitori. Prin urmare, și Teatrul Szigligeti își poate redeschide porțile, cu 30% din capacitatea sălii. Cu această ocazie, v-am pregătit un spectacol minunat de Revelion.

Între 30 decembrie și 2 ianuarie, vor avea loc 5 reprezentații ale premierei Trupei Szigligeti, „Cabaret 120”. În cadrul spectacolului având o durată de aproape 2 ore, am inclus, pe de o parte, scene clasice de cabaret, iar pe de altă parte, anecdote din viața teatrală, dar și melodii îndrăgite. Regizorul Novák Eszter și-a propus să realizeze împreună cu artiștii trupei o producție care să corespundă tuturor măsurilor epidemiologice, dar, în același timp, poate evoca Revelioanele orădene de odinioară, oferind spectatorilor o distracție pe măsură.

Spectacolul „Cabaret 120” va fi jucat conform programului de mai jos:

  • 30 decembrie, 19:00 – repetiție generală cu public
  • 31 decembrie, 16:30 – avanpremieră
  • 31 decembrie, 20:00 – premieră
  • 2 ianuarie, 16:30 – spectacol festiv
  • 2 ianuarie, 20:00 – spectacol festiv

Vă asigurăm că toate spațiile comune din cadrul clădirii teatrului vor fi dezinfectate între spectacole. Din acest motiv, rugăm spectatorii care doresc să vină la reprezentațiile de la ora 20:00 să ajungă la teatru la ora 19:45. Vă informăm că de la spectacolele din 31 decembrie, nu va lipsi nici tradiționala șampanie – pe care o vom închina, desigur, cu respectarea maximă a măsurilor epidemiologice. Având în vedere durata spectacolului, vă recomandăm ca persoanele care stau la o distanță mai mare de la teatru să vină la reprezentațiile de după-masă, pentru a se asigura că ajung acasă înaintea intrării în vigoare a restricțiilor de circulație. Toți actorii care joacă în spectacol sunt testați, prin urmare, li se permite să urce pe scenă fără mască de protecție.

interlink.ro

Toți cei care preferă să urmărească spectacolul de la domiciliu, pot cumpăra bilete la casieria teatrului pentru transmisiunea online, și se pot înregistra pentru vizionarea acesteia, disponibilă timp de 24 de ore.

Ne găsești și pe Google News