S-a extras numele castigatorului campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”
Informatii utile

S-a extras numele castigatorului campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”

chilipirul-zilei.ro/

Extragere campanieAstăzi, 22 februarie 2017, a avut loc prima extragere a campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, care a demarat în 13 februarie și prin care Primăria dorește să-i motiveze pe cetățeni să plătească impozitul online.

Extragerea s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 13-19 februarie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. O comisie formată din Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic și Anca Grama, purtător de cuvânt au participat azi la procedura de extragere a câștigătorului. Din cei 745 de contribuabili care au plătit impozitul online integral, prin extragere computerizată a fost desemnat câștigător domnul Ilias Laszlo. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu că își poate ridica în termen de 30 de zile de la sediul Primăriei voucherul care îi oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul.

extragere castigator campanie plati online Oradea

decathlon.ro

În prima săptămână de campanie, numărul persoanelor care au plătit impozitul online pe site-ul primăriei sau pe aplicația pentru mobil Mobile Pay s-a mărit cu 35% față de săptămâna anterioară demarării campaniei, respectiv de la 553 de plătitori online (persoane fizice și juridice) în perioada 6-12 februarie, la 745 de plătitori online în perioada 13-19 februarie.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor, amintind pe această cale că cei care își plătesc integral impozitul până în 31 martie beneficiază de bonificația de 10%, iar în plus cei care îl plătesc online pot câștiga o zi de distracție la aquapark pentru 2 adulți și 2 copii sub 14 ani. Următoarea extragere săptămânală va avea loc în data de 2 martie 2017.

Foto: Aquapak – Amazing Visuals