RyanAir anuleaza zeci de zboruri. Cum motiveaza reprezentantii companiei
Informatii utile

RyanAir anuleaza zeci de zboruri. Cum motiveaza reprezentantii companiei

Compania Ryanair a anuntat ca a anulat pana la 50 de zboruri, in urmatoarele 6 saptamani, adica mai putin de 2% dn totalul zborurilor companiei, cu un varf de anulare a acestora in acest weekend si datorat faptului ca sunt in plin proces de implementare a acestui program de anulare a unor zboruri.

Ryanair informeaza calatorii ca zborurile vor continua asa cum au fost programate, cu exceptia celor care vor fi anulate si pentru care calatorii vor fi informati prin email sau SMS.

Ii rugam pe clientii nostri sa-si verifice adresele de email pe care au efectuat rezervarile de bilete. Au fost trimise note informative despre anularea zborurilor, inclusiv pana miercuri 20 septembrie, tuturor clientilor afectati si vom continua sa trimitem informatii despre aceste anulari si vom posta aceste liste si pe propriul website„, anunta reprezentantii companiei.

De asemenea, Ryanair isi cere scuze pentru aceste neplaceri si explica faptul ca au incurcat programul de concedii a pilotilor, iar acum sunt nevoiti sa rezolve problema

interlink.ro

Am incurcat programul de concedii a pilotilor nostri, iar acum lucram sa rezolvam aceste probleme„, au explicat reprezentantii companiei.

Una peste alta, aceste anulari se vor intinde pe o perioada de 6 saptamani si va afecta peste 1 milion de calatori. 

In Oradea, vineri au fost anulate zborurile Oradea-Bergamo si Bergamo-Oradea, calatorii fiind informati de acest lucru si oferinduli-se posibilitatea de a alege, fie returnarea banilor, fie efectuarea unei alte rezervari pe un alt zbor.

 

Ne găsești și pe Google News