Raman doar intrebari si o durere imensa… Tanarul ucis joi a fost condus ieri pe ultimul drum
Stiri Oradea

Raman doar intrebari si o durere imensa… Tanarul ucis joi a fost condus ieri pe ultimul drum

noriel.ro
Radu Catalin Bogdan, tanarul de 27 de ani din Oradea, ucis joi si gasit pe malul Petei, intr-un parculet, a fost condus, ieri 11.11.2017, pe ultimul drum, de familie si prieteni.

La inmormantare, care a avut loc in Cimitirul Rulikowski, au participat peste 150 de persoane, care in  majoritatea l-au si cunoscut . 

Din spusele apropiatilor cei doi au fost colegi si prieteni in copilarie, dar au rupt ani buni legatura. S-au reinprietenit in urma cu 6 luni, iar oameni sunt socati ca colegul si prietenul lui ar fi fost cel ce l-a ucis. Suspecul este dat  in urmarire natioanala de autoritati.

Raman doar intrebari: de ce?  Si o durere imensa“, spune un apropiat al familiei

decathlon.ro

Citeste siSuspectul in cazul crimei din Oradea, este cautat de politie

Parchetul Oradea a dat publicitatii numele si fotografia principalului suspect in cazul crimei din Oradea de acum cateva zile, in care un tanar de 27 de ani a fost gasit mort, in zona strazii Grigore Ureche, avand capul crapat.

Va reamintim ca, Radu Catalin Bogdan, a fost gasit mort in dimineata zilei de joi 9 noiembrie, cu leziuni grave in zona capului, in aceasta dimineata, in zona strazii Grigore Ureche din Oradea