Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea. Targuri, concerte live si workshop-uri pentru copii in Cetatea Oradea
Evenimente

Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea. Targuri, concerte live si workshop-uri pentru copii in Cetatea Oradea

Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea. La început de toamnă, producătorii din regiunea Crișana vă așteaptă în Cetatea Oradea pentru a-și prezenta specificul cultural și culinar, dar și potențialul turistic.

Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea. Ediția 2018 a evenimentului Sărbătoarea Recoltei propune trei zile dedicate belșugului toamnei, tradițiilor și obiceiurilor acestui anotimp, dar și concerte cu artiști în vogă și un spectacol folcloric In Memoriam Florica Duma.

 • Târg de produse agroalimentare la Sarbatoarea Recoltei Oradea 2018 

În fiecare zi de eveniment, producători autohtoni îi așteaptă pe vizitatori cu recolta din acest an, cu produse care mai de care mai gustoase și mai apetisante. De la fructe și legume, până la tradiționala zacuscă sau preparate din miere de albine, toate vor fi disponibile la Sărbătoarea Recoltei.

Astfel, de vineri până duminică, între orele 11:00-20:00, fiecare producător participant va încerca să prezinte vizitatorilor valoarea produselor agroalimentare și tradiționale din zonă.

 • Concerte LIVE – În toate cele 3 zile de eveniment vom avea parte de câte un concert LIVE la scena mare din Cetate.

Vineri, de la ora 20:00, îi vom asculta pe talentații membrii ai trupei Ad Libitum Voices, unul dintre primele grupuri vocale din România ce adoptă stilul pop opera. Seara zilei de sâmbătă o petrecem alături de Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă soliste din România, care va urca pe scenă tot de la ora 20:00.

Ziua de duminică este una specială, care se va încheia în ton festiv cu un spectacol folcloric In Memoriam Florica Duma. Începând cu ora 19:00, pe scena din Cetate vor urca Grigore Leșe, Laura Lavric, Angela Buciu, Stana Stepănescu, Corina Szatmari, Otilia Haragoș, Felicia Costin, Cornelia Covaciu și Luminița Tomuța, acompaniați de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana.

 • Workshop-uri și activități pentru copii la Sarbatoarea Recoltei Oradea 2018

Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea. Programul acestei ediții a Sărbătorii Recoltei cuprinde și workshop-uri tematice. Scopul acestora este de a identifica posibilități de colaborare între producătorii agroalimentari locali și unități din industria ospitalității (restaurante / unități de alimentație publică), precum și cel de a susține comercializarea fructelor în regiunea Crișana.

Astfel, workshop-ul ‘’Oportunități privind colaborarea dintre producătorii agroalimentari locali și industria ospitalității: prezent și perspective’’, va avea lorc vineri, 21.09.2018, de la ora 18:00 în corpul I al Cetății Oradea, la etajul 1, iar workshop-ul ‘’Livezi superintensive și arbuști fructiferi: oportunități pentru finanțarea și valorificarea fructelor’’, va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, în Corpul I, la etajul 1, începând cu ora 10:00. Locurile la aceste workshop-uri sunt limitate, fiind necesară o înscriere prealabilă.

CITESTE SI: Calendarul evenimentelor din Oradea in 2018

Cei mici vor avea și ei parte de distracție pe parcursul celor 3 zile. Aceștia se vor putea bucura de tobogane și trambuline, și se vor distra construind un coș  de fructe virtual.

Eveniment organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, al Asociației pentru cercetarea și promovarea produselor agroalimentare Crișana (ACPPA Crișana) și al Muzeului orașului Oradea – complex cultural (Cetatea Oradea).

Program Sarbatoarea Recoltei 2018 Oradea

 • Vineri, 21 septembrie
  • 10:00-20:00 Atracții pentru copii
  • 11:00-20:00 Târg de produse agroalimentare
  • 17:00 Vernisajul expoziției personale de picture naivă, Artist plastic Mihai Dascălu (Corp B, etaj 1, Sala 12)
  • 18:00 Workshop‘’Oportunități privind colaborarea dintre producătorii agroalimentari locali și industria ospitalității: prezent și perspective’’ (Corp I, etaj 1)
  • 20:00 Concert Ad Libitum Voices
 • Sâmbătă, 22 septembrie
  • 10:00-20:00 Atracții pentru copii
  • 11:00-20:00 Târg de produse agroalimentare
  • 10:00 Workshop‘’Oportunități privind colaborarea dintre producătorii agroalimentari locali și industria ospitalității: prezent și perspective’’ (Corp I, etaj 1)
  • 20:00 Concert Lidia Buble
 • Duminică, 23 septembrie
  • 10:00-20:00 Atracții pentru copii
  • 11:00-20:00 Târg de produse agroalimentare
  • 15:00 Premierea Fermierilor
  • 19:00 Spectacol folcloric In Memoriam Florica Duma, alături de Laura Lavric, Angela Buciu, Grigore Leșe, Stana Stepânescu, Corina Szatmari, Otilia Haragoș, Felicia Costin, Cornelia Covaciu și Luminița Tomuța, acompaniați de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Crișana.
loading...