Oradea City Card, editia a II-a
Turism

Oradea City Card, editia a II-a

chilipirul-zilei.ro/

În anul 2015, Consiliul Local a aprobat pachetul turistic Oradea City Card, iar în urma diversificării paletei obiectivelor turistice ca urmare a finalizării unor proiecte cu finanțare internațională, respectiv Cetatea Oradea – Muzeul Cetății și al orașului Oradea, Muzeul pâinii și al panificației tradiționale, Casa Darvas – La Roche sau Sinagoga Zion, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și Regiune a solicitat extinderea reducerii cu 50% a costurilor de acces pentru utilizatorii pachetului Oradea City Card la obiectivele turistice care aparțin municipiului Oradea și sunt în administrarea sau coordonarea entităților subordonate Consiliului Local.

Membrii Consiliului Local au aprobat în cadrul ședinței de ieri această solicitare, urmând ca în viitor și obiectivele menționate mai sus să fie vizitabile cu reducere de 50% de către posesorii Oradea City Card.

Municipiul Oradea prin Asociația de Promovare a Turismului din Oradea și Oradea Transport Local a lansat în urmă cuDescopera Oradea - Oradea City Card un an o serie de servicii oferite prin intermediul Oradea City Card, care însumă mai multe avantaje pentru turiștii care îl utilizează. Printre aceste avantaje putem aminti:

decathlon.ro
  • – card de transport cu utilizare nelimitată timp de 48 de ore, valabil pe toate liniile, inclusiv liniile dinspre și înspre stațiunile termale Băile Felix și 1 Mai;
  • – reduceri de 50% pentru cele mai importante obiective turistice din Oradea;
  • – broșură de reduceri la cei mai importanți operatori economici locali (Oradea și Băile Felix);
  • – informații inedite despre Oradea;
  • – hărţile turistice ale Oradiei, Băilor Felix şi Băilor 1 Mai.

Acest card oferă vizitatorilor Oradiei și Băilor Felix accesul la informație turistică oficială de primă categorie, transport public gratuit și un sistem garantat de discounturi la cele mai importante puncte și servicii de interes turistic din oraș. Alături de Oradea City App, aplicația oficială de informare turistică, Oradea City Card reprezintă un instrument important de creștere a consumului turistic local.

Cardul de transport este valabil pentru o singură persoană și oferă călătorii nelimitate pe durata celor 48 de ore în orașul Oradea și pe traseele: Oradea-Băile Felix, Oradea-Băile 1 Mai și Băile Felix-Băile 1 Mai.

Cardul Oradea City Card poate fi achiziționat la prețul de vânzare de 15 lei.

Oradea City Card se găsește momentan de vânzare în chioşcurile OTL (atașat lista). Pe viitor cardurile se vor găsi la vânzare în locații partenere, hoteluri, centre de informare, chioșcuri de ziare, dar lista cu punctele de vânzare rămâne deschisă, a menționat Mihai Jurca, director executiv la Asociația de Promovare a Turismului din Oradea.