Marsul inimii – Imn Pentru Viata, un eveniment monitorizat de Cartea Recordurilor, la Oradea
Evenimente

Marsul inimii – Imn Pentru Viata, un eveniment monitorizat de Cartea Recordurilor, la Oradea

chilipirul-zilei.ro/

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, ora 18:00, în Piața Unirii din Oradea va avea loc un eveniment de excepție organizat de Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor și Societatea de Medicină Transfuzională ”Karl Landsteiner”.

Campusul Universității din Oradea, Statuia soldatului necunoscut (Parcul 1 Decembrie) și Colegiul Național ”Iosif Vulcan” (Str. Jean Calvin) sunt punctele de pornire ale MARȘULUI INIMII spre Piața Unirii. Toți cei care simt că pot fi o inimă între inimile marșului sunt așteptați la ora 18:00 la una dintre aceste locații sau în Piața Unirii.

În Piața Unirii se intonează, în primă audiție absolută, IMNUL PENTRU VIAȚĂ dedicat donatorilor de sânge. Melodia, pe care sunt invitați să o cânte toți participanții alături de corurile pregătite, va răsuna în ritmul inimii Imn pentru viata Oradea(percuție corporală).

decathlon.ro

Primii 200 de donatori care se vor înscrie pe formularul – on-line – și vor face dovada participării la check-point-urile din Piața Unirii vor primi câte o insignă personalizată.

CARTEA RECORDURILOR monitorizează evenimentul în vederea omologării lui și eliberării certificatului de record. Toate persoanele înscrise on-line care se prezintă la check-point-urile din Piața Unirii vor primi pe adresele de e-mail indicate în formular o diplomă de participare și copia certificatului de record.

Organizatorii pregătesc surprize prin care personalizează evenimentul.

Mai multe informații: https://web.facebook.com/imnpentruviata/

Versuri - Imn pentru viata