Cu 187 de km/h a fost depistat un sofer circuland in localitate, in acest weekend, in Bihor
Stiri Bihor

Cu 187 de km/h a fost depistat un sofer circuland in localitate, in acest weekend, in Bihor

noriel.ro
În perioada 20 – 22 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Peste 700 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 41 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 12 sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, au fost sancționate cinci depășiri neregulamentare, iar 162 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, sâmbătă, 21 octombrie a.c., în localitatea Avram Iancu, județul Bihor, a fost depistată în trafic o femeie de 50 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h, înregistrată cu pistolul radar.

Tot sâmbătă, 21 octombrie a.c., la ora 11.27, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h, înregistrată radar.

decathlon.ro

De asemenea, sâmbătă, 21 octombrie a.c., la ora 23.57, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea,  polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Roșiori, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 120 km/h, înregistrată radar.

Totodată, vineri, 20 octombrie a.c., la ora 23.30, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un orădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 121 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Conducătorii auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.