Ce obligatii au oradenii in sezonul rece. Amenzi de pana la 2.500 de lei
Informatii utile

Ce obligatii au oradenii in sezonul rece. Amenzi de pana la 2.500 de lei

Având în vedere sezonul rece şi implicit depunerile de zăpadă, respectiv formarea gheţii, Poliţia Locală doreşte să le reamintească cetăţenilor municipiul Oradea obligaţiile pe care aceştia le au în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliul Local nr. 720 din 2016, art. 16, 17 şi la art. 18. Acestea sunt următoarele:

  • să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie;
  • să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare din dreptul spaţiilor deţinute cu orice titlu, în care îşi desfăşoară activitatea sau pe care le folosesc în alte scopuri;
  • să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri;

Nerespectarea prevederilor menţionate mai sus se sancţionează cu amenzi de la 1.000 la 2.500 lei.

De asemenea, poliţiştii locali îi felicită pe cetăţenii municipiului Oradea care au dat dovadă de spirit civic şi care iau toate măsurile necesare pentru salubrizare împrejurul imobilelor, gest pe care ne-am dori să îl regăsim în acţiunile tuturor cetăţenilor din Municipiul Oradea.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera lor de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Foto: Oradea Suntem Noi

loading...