Bittnet Systems, liderul serviciilor de training in IT, intentioneaza sa deschida un birou la Oradea
Stiri Oradea

Bittnet Systems, liderul serviciilor de training in IT, intentioneaza sa deschida un birou la Oradea

Intr-o conferinta de presa, sustinuta joi, reprezentantii Bittnet Systems, au vorbit despre intentiile lor de a-si consolida pozitia de multicloud in zona, sustinand, printre altele, ca intentioneaza sa deschida birouri in mai multe orase din tara, printre care si la Oradea.

“Căutăm parteneri, oameni de valoare, cu care să deschidem birouri. Țintim către Timișoara, Oradea, Iași, Craiova. Continuăm să tragem către a extinde parteneriatele în străinătate. Este esențial să creștem capacitatea tehnico-operațională de livrare. În cursul anului trecut am avut de mai multe ori situații overbooking, în sensul că într-un sediu cu 5 săli de curs am livrat 9 traininguri în 6 orașe cu 100 de cursanți, Acesta a fost recordul anului trecut. Este esențial să creștem această capacitate pentru a putea să ne bucurăm de noile produse pe care le-am lansat. Unul dintre proiectele importante pentru anul acesta este mutarea într-un nou sediu de 8+2 săli de training” a anuntat directorul financiar al Bittnet Systems.

Bittnet Systems este integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, lider in acest domeniu, fiind prima companie din domeniul IT listata la cota pietei AeRO a Bursei de Valori Bucuresti.

Bittnet Systems vrea să fuzioneze cu Gecad Net, tocmai pentru a-si consolida pozitia de zonă de multicloud.

Sinergia ne va permite să consolidăm poziția de prima companie multicloud care să poată să ofere pieței o soluție neutră strict ca un răspuns la o nevoie. Avem deja un proiect în derulare în comun unde încercăm să migrăm infrastructura și aplicațiile unei companii. Sunt complementarități, direcții, valori comune pe care le-am regăsit, o echipă bună“, a spus Mihai Logofătu, director general și cofondator al Bittnet Systems.

Anul trecut, compania și-a crescut capitalurile proprii cu 62%, de la 1,92 milioane lei, la 3,1 milioane lei și a emis, în trimestrul al treilea din 2016, un număr de 4,186 obligațiuni cu o valoare nominală de 1.000 lei, o maturitate de 3 ani (pana în iulie 2019) și un cupon de 9%, plătibil trimestrial.

 

 

loading...