Barbat din Dragesti retinut dupa ce a furat un portofel dintr-un magazin din Hidiselul de sus, profitand de neatentia personalului
Stiri Bihor

Barbat din Dragesti retinut dupa ce a furat un portofel dintr-un magazin din Hidiselul de sus, profitand de neatentia personalului

noriel.ro
Un bărbat bănuit că, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras un portmoneu cu bani dintr-un birou al unei societăți comerciale, reținut de polițiști și arestat de magistrați.

Miercuri, 3 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliţie Rurală Oradea – Postul de Politie Hidișelul de Sus din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 34 de ani, din comuna Drăgești, județul Bihor, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 24 martie a.c., în jurul orei 21.30, ar fi intrat în incinta magazinului unei societăți comerciale din localitatea Hidișelul de Sus și, profitând de neatenția personalului societății, ar fi sustras dintr-un birou un portmoneu care conținea 2.500 de lei şi 120 euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

decathlon.ro

Joi, 4 aprilie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea,  iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului de 34 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliţie Rurală Oradea – Postul de Politie Hidișelul de Sus din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ