ALERTA! Persoana disparuta in apropiere de Oradea.
Diverse

ALERTA! Persoana disparuta in apropiere de Oradea.

UPDATE – 19.012017 : Persoana a fost gasita, este bine si s-a intors acasa. 

Ultima data a fost vazut aseara 16 ianuarie 2017 in jurul orei 22:30, la restaurantul Master din Oradea(Calea Borsului – n.r.). De atunci nu se mai stie nimic de el. Era imbracat sport, cu haine inchise la culoare si cu sapca neagra pe cap. Are un troler mic negru dupa el. Are telefonul inchis si nu il putem contacta.

Numele lui este Savin Dănuț, din comuna Bogdăneşti, judetul Vaslui. Are 48 de ani, 1,70 m, constitutie atletica. Era imbracat sport, cu pantaloni de trening bleumarin, adidasi sport in picioare, geaca de fas neagra, sapca neagra pe cap.

interlink.ro

In data de 15 ianuarie s-a urcat in autocarul firmei Eurofratelo, din Londra cu destinatia Barlad, Romania. Pe drum, soferul autocarului ne-a spus ca au avut probleme cu el, acesta avand momente in care delira. La vama soferii s-au plans autoritatilor, iar acestia le-au spus soferilor ca nu au un motiv intemeiat pentru a-l aresta, dar daca le mai face probleme sa il dea jos din autocar, a precizat familia

In data de 16 ianuarie 2017, la ora 22:30  au oprit in parcarea restaurantului Master, din Oradea, Calea Borsului, acesta a coborat din autocar, si-a cerut bagajul de la cala si a intrat in restaurant. Soferii au mai stat 15 minute, apoi au plecat , fara a-l intreba daca isi continua calatoria pana la destinatie. Am sunat la restaurantul Master, iar doamna de acolo, ne – a confirmat ca a fost vazut de colega ei de tura. Acesta a intrat in restaurant cu buletinul in mana si cu un troler mic, de culoare neagra. Vorbea incoerent si intreba de politie ca cineva ii umbla prin bagaje. Fata de acolo i-a spus ca acolo este bucataria nu este politia. A parasit cladirea, a mers pana in capatul cladirii, s-a intors, apoi si-a luat bagajul si a plecat. Fata nu a mai stiut sa ne spuna in ce directie a plecat, ne-a spus una dintre rudele barbatului disparut.

Daca sunt persoane care l-au vazut, sunt rugate sa contacteze politia sau sa sune pe sora acestuia, la telefon: 0774674463

Ne găsești și pe Google News