Administratoarea unei fabrici de incaltaminte din Oradea, cercetata pentru evaziune fiscala
Stiri Oradea

Administratoarea unei fabrici de incaltaminte din Oradea, cercetata pentru evaziune fiscala

evomag.ro
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni au finalizat cercetările față de reprezentanta unei societăți comerciale, bănuită că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 370.000 lei, prin evaziune fiscală.

Miercuri, 25 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările față de o femeie de 37 de ani, din localitatea Gepiu, județul Bihor, bănuită de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni o bănuiesc pe aceasta că, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Oradea, care are ca obiect de activitate fabricarea de încălțăminte, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile ale societății sau în alte documente legale, operațiunile comerciale privind veniturile realizate în perioada 2011 – 2015, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul de stat.

Prejudiciul total cauzat astfel bugetului consolidat al statului este de 374.000 lei, reprezentând impozit pe profit și a fost recuperat parțial de polițiștii bihoreni.

decathlon.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.