Accident mortal pe DN1 intre Topa de Cris si Borod. O persoana a decedat, iar 4, dintre care un minor, au fost transportate la UPU Oradea
Stiri Bihor

Accident mortal pe DN1 intre Topa de Cris si Borod. O persoana a decedat, iar 4, dintre care un minor, au fost transportate la UPU Oradea

Accident grav petrecut in aceasta dimineata, pe DN1, intre localitatile Topa de Cris si Borod, in care au fost implicate doua autoturisme si un autocamion, in total 6 persoane, dintre care un minor de 16 ani.

Contactata de InfoOradea, Comisarul sef, IPJ Bihor,Alina Dinu a declarat ca: “Apelul la 112 a fost efectuat la ora 05:54 minute cu privire la un accident rutier produs pe DN1, intre localitatile Topa de Cris si Borod. In accident au fost implicate 2 autoturisme si un autocamion. In urma accidentului rutier, din pacate, o persoana a decedat, iar alte patru au fost transportate la spital.

Politistii rutieri efectueaza cercetari cu privire la stabilirea cauzelor producerii acidentului.

Traficul a fost blocat zeci de minute bune, iar in prezent traficul a fost reluat

Purtatorul de cuvant al ISU Crisana, maiorul Camelia Rosca, a declarat pentru InfoOradea ca: “La ora 5.54, am fost sesizati prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1 intre localitatile bihorene Borod si Topa de Cris, in care au fost implicate 6 persoane aflate in 3 autovehicule. Pentru salvarea victimelor au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri militari din cadrul statiei Alesd, cu o autospeciala de descarcerare si ambulanta (paramedici) si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, echipajul de terapie intensiva SMURD Oradea si doua echipaje SAJ (ambulante). Ajunse la fata locului fortele de interventie au procedat la evaluarea victimelor, stabilind ca  5 dintre acestea fiind ranite. Una dintre victime se afla in stop cardio-respirator si au fost efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire aceasta nu a mai putut fi salvata. Celelalte 4 persoane, una aflata in cod galben si 3 in cod verde au fost transportate la UPU Oradea.”

Foto: info Trafic Bihor