A.J.O.F.M. BIHOR organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania
Diverse

A.J.O.F.M. BIHOR organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Bihor se pot adresa consilierului EURES, Burdean Simona, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor din Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, în vederea înregistrării dosarelor.

Ȋnregistrarea se desfăsoara ȋn perioada 15.01.2018 – 09.02.2018.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0259433346 sau se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor: www.bihor.anofm.ro.